For ansøgere
Musikkens Frivillige puljeDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Tak for det største Live Årsskrift nogensinde

01.03.2023

Nyhed

Vi glæder os over, at vi kunne samles næsten 600 i Store Vega til Tuborgfondets live årsberetning. Nu har vi samlet lidt af aftenens højdepunkter – tjek det ud.

Indsatsområde

Tuborgfondet Årsskrift

Live årsberetning

Vi kan stadig ikke få vores arme ned – og det håber vi heller ikke I kan. ‘

2022 var et år, hvor vi endnu engang slog uddelingsrekord i Tuborgfondet.

96.821.240,89 kr. har Tuborgfondet delt ud i 2022, og det er det største beløb nogensinde. Dertil kommer en ekstraordinær bevilling i samarbejde med Carlsbergfondet på 50.000.000 kr. til hjælpearbejdet i Ukraine.

En aften for de store- og små drømme

Året har budt på støtte til store- såvel som små drømme, fra Roskilde Festival til Odsherred og Thy. Til Årsskriftet fik vi hilst på nogle af dem, der kæmper for at styrke unges demokratiske stemme. Vi hørte, hvordan unge entreprenører, kan få støtte til at realisere deres drømme for en grøn og bæredygtig fremtid. Snedkeren Henri Estrup og skov- og naturteknikeren Line Kristensen fortalte om deres  roller som mentorer for Erhverv skoleuddannelserne og vi dansede og sang med seje kunstnere fra vækstlaget i den rytmiske musik.

Noget af det vigtigste er, at tro på sin egen stemme

Manila GhafuriForperson i Rapolitics

Årsskrift – a’ hva for noget?

Årsskriftet er Tuborgfondets live årsberetning, hvor vi samler alt fra unge, ildsjæle og aktører fra civil samfundet til en aften, hvor vi fejrer året, der er gået. Det er også her, vi får lov til at reflektere over, hvorfor vi støtter dem, vi gør, og bliver udfordret i om vores strategi og bevillinger skaber den forandring, vi er sat i verden for at skabe.

Årsskrift Live blev afholdt for første gang i 2016 i Lille Vega og er nu vokset til at fylde Store Vega. Vi er glade for, at få lov til at dele Tuborgfondets arbejde med så mange, og glæder os over, at unges drømme om en bæredygtig fremtid har vokseværk.

 

ArrowReact Human Rights