For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Hjælp til ansøgningen

Vi har udarbejdet en tjekliste til jer, som I kan bruge inden I sender ansøgningen afsted. Det er her I finder de bedste tips og links til at se ansøgningsskemaerne uden at skulle logge ind i ansøgningssystemet.

Tjekliste inden I søger

Tuborgfondets målgruppe er unge mellem 16-30 år

I skal være en del af et fællesskab for at kunne søge, og den aktivitet, event eller projekt, I søger penge til, skal have unge som målgruppe. Hvis I søger Drømmepuljen skal I også selv være unge mellem 16-30 år.

I får brug for et CVR-nummer

For at søge Tuborgfondet om støtte, skal ansøger være registreret i Danmark og have et CVR-nummer. Har jeres forening eller organisation ikke noget CVR-nummer, kan I oprette et her.

Alternativt kan I måske søge sammen med dit uddannelsessted, kommunen eller lignende og bruge deres CVR-nummer.

Tuborgfondets fire indsatsområder

Tuborgfondet har fire indsatsområder, som vi støtter inden for uanset hvilken pulje, I søger. I finder alle indsatsområderne under menupunktet ‘Vi støtter’ øverst på siden.

Husk et budget

Uanset hvor mange penge I søger om, eller hvilken pulje I søger, skal I altid vedhæfte et budget. I kan finde hjælp og skabeloner længere nede på denne side.

Tuborgfondets etiske retningslinjer

Hvis I får penge fra Tuborgfondet, skal I leve op til Tuborgfondets etiske retningslinjer, som I finder her.

Det støtter vi ikke

Tuborgfondet støtter ikke enkeltpersoner, virksomheder og kommuner, og der er en række formål og typer af indsatser, som vi ikke støtter.
Læs mere om, hvad vi ikke støtter.

Tag fat i os

Hvis I er i tvivl om noget, kan I give os et ring, skrive en mail til os på info@tuborgfondet.dk eller sende en besked længere nede på denne side. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene. Find kontaktinformation og medarbejdere i Tuborgfondets sekretariat her.

Ansøgningsskemaer

I søger via vores online ansøgningsskemaer, I skal have en brugerprofil og være logget ind for at sende en ansøgning. Hvis I er nysgerrige og gerne vil se spørgsmålene, inden I opretter en profil, så kan I finde links til pdf’er her:

 

Hjælp til budget

I skal vedlægge et budget til jeres ansøgning. Derfor har vi har lavet en vejledning til at opsætte et budget og aflægge regnskab og to budgetmodeller, som I kan bruge.

Vi kan være med til at gøre jeres drømme til virkelighed

Send en ansøgningArrow Right