For ansøgere
Musikkens Frivillige puljeDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Arbejdsmarked – fra ungdomsliv til arbejdsliv

Unges drømme om et godt liv er tæt knyttet til deres arbejdsliv, men 10 pct. af de 16 til 24-årige har hverken et arbejde eller en plads på en ungdomsuddannelse.

Ungdomslivet er fuld af drømme og forventninger, men også bekymringer fordi det kan være svært at vælge, hvilken vej man skal gå.

Ledighed er den faktor, der har størst negativ effekt på unges oplevelse af at have et godt liv. Til gengæld viser studier, at uddannelsesaktiviteter og en tidlig kontakt med arbejdsmarkedet, f.eks. gennem fritidsjob og studiejob, mindsker risikoen for at opleve længere perioder uden job og uddannelse.

Tuborgfondet vil give flere unge en god start på arbejdsmarkedet og støtter aktiviteter, der ruster unge til at bringe deres kompetencer og interesser i spil for at fremme indgangen til arbejdslivet.

Tuborgfondet støtter ikke projekter, hvor formålet er økonomisk gevinst til en enkelt virksomhed og/eller virksomhedens ejere herunder drift af virksomheder og start ups.

Vi støtter fx indsatser, der styrker:

Unges muligheder for at være rollemodeller for andre.

Unges evner og færdigheder til at mestre arbejdslivet.

Unges handlekraft gennem mentorer, netværk, faglige studiemiljøer og andre fællesskaber, som kan inspirere unge til et godt arbejdsliv.

Unge i at finde nye, alternative veje fra ungdomsliv til arbejdsliv.

Vi støtter unge i at udleve deres drømme om en bæredygtig fremtid

AnsøgArrow Right

Projekter vi har støttet

SkillsDenmark

OrganisationSkillsDenmark
Modtaget beløb1.683.700 DKK
UdforskArrow
Project Featured Image

Log Ladies

OrganisationLog Ladies
Modtaget beløb2.259.000 DKK

Læs om Tuborgfondets andre indsatsområder

IllustrationEntreprenørska- rum for grønne idéerArrow

Tuborgfondets uddelingspolitik

Det samlede årlige beløb til uddelinger ligger forventeligt i strategiperioden på 70-90 mio. kr. I 2021 bevilgede Tuborgfondet 72 mio. kr. Og i 2022 blev der uddelt 96 mio. kr. til aktiviteter indenfor vores fire indsatsområder, og som gavner samfundet og særligt dansk erhvervsliv.

Hent Tuborgfondets uddelingspolitik

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til indsatsområdet Arbejdsmarked, kan du skrive til Pernille.

Pernille Brems

Programansvarlig

pb@tuborgfondet.dk
M: 20537085

ArrowDrømmepuljen