For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Drømmepuljen – af unge, for unge

Drømmepuljen er for jer, der er 16-30 år og har en god idé, som I vil føre ud i livet sammen.

Tuborgfondet støtter unge, der drømmer om at skabe noget sammen med andre eller som vil forandre små og store ting i samfundet. Vi støtter både små og store drømme, og en gennemsnitsbevilling er på 30.000 kr.

Vi arbejder inden for fire indsatsområder, og for at vi kan støtte jeres drøm, skal den ligge inden for et af de fire områder: unges vej ind i arbejdslivet, unges engagement i klima og den grønne omstilling, unges stemme og indflydelse i samfundet eller unge i rytmisk musik.

AnsøgArrow Right

FAQ

Hvem kan søge?

Alle unge mellem 16-30 år kan søge Drømmepuljen. I skal være en del af et fællesskab for at kunne søge, og den aktivitet, I søger penge til, skal have unge som målgruppe.

Hvornår får vi svar?

Når ansøgningen er sendt, får I svar inden for én uge.

Hvor mange penge kan vi søge?

I kan søge 1.000 kr., 10.000 kr. 100.000 kr. og alt derimellem. I gennemsnit uddeler vi 30.000 kr. i Drømmepuljen.

Er der en ansøgningsfrist?

Nej. Drømmepuljen er altid åben for ansøgninger. Vi uddeler penge hver uge og har afsat op til 1 mio. kr.

Er der noget, I ikke giver støtte til?

Ja, Tuborgfondet støtter ikke enkeltpersoner, og der er en række formål , som vi ikke støtter. Læs mere om, hvad vi ikke støtter.

Tag fat i os

Hvis I er i tvivl om noget, kan I give os et ring, sende en besked, eller skrive en mail til os. I finder kontaktoplysninger her.

I får brug for et CVR-nummer

Hvis jeres fællesskab ikke har et CVR-nummer, kan I læse her, hvordan I får fat i et. Alternativt kan I søge sammen med nogen, der allerede har et CVR-nummer. Det kan for eksempel være jeres uddannelsessted eller kommunen. Skriv til os på info@tuborgfondet.dk, hvis det er et problem for jer at at oprette et CVR-nummer og heller ikke kan søge sammen med nogen, der har.

Evaluering

Vores tilgang til evaluering bygger på tillid og høj grad af selvevaluering. Vi ved, at man lærer meget undervejs i et projekt, og vi ønsker en åben og ærlig dialog både undervejs i projektet, og når I samler op til slut. Det lærer alle parter mest af, og det giver os bedre mulighed for at kunne hjælpe jer.

Vi vil selvfølgelig gerne vide, hvordan jeres projekt er gået – både når det er gået snorlige, og når det ikke er gået helt som forventet. Derfor vil I, når projektet er afsluttet, skulle besvare et kort spørgeskema.
Spørgeskemaet er en del af ansøgningsportalen, og I vil blive bedt om at udfylde det umiddelbart inden, I kan anmode om udbetaling af bevillingen. Spørgeskemaet tager ca. 5 min. at udfylde.

Find inspiration i projekter, der har fået Drømmepuljen

Nordic Women in STEM

Det der overraskede mig allermest ved Tuborgfondet, det var, hvor nemt det er

NehaNordic Women in STEM

Rodnet

Før vi søgte Tuborgfondet, tænkte vi: Måske er vi for små til at søge en stor fond

NielsDrømmepuljeansøger

Send os en besked

Hvordan vil du kontaktes?
Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene.
ArrowTjekliste, inden I søger