For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Som samfund når vi aldrig længere, end unge drømmer

I fremtiden skal dansk erhvervsliv leve af at udvikle klimavenlige løsninger, og danske virksomheder har derfor brug for unge med nye idéer og dugfrisk viden, der vil afprøve grønne forretningsmodeller og starte bæredygtige virksomheder. Men unge spiller også en afgørende rolle, når de vedvarende efterspørger en grønnere dagsorden og mobiliserer endnu flere i den.

Med indsatsområdet Entreprenørskab – rum for grønne idéer skruer vi op for endnu flere donationer øremærket unge, der aktivt arbejder for at sætte fart på den grønne omstilling. Hvad enten det er gennem iværksætteri eller aktivisme. De er gået sammen i fællesskaber, der eksempelvis skaber bedre rammer for fysisk iværksætteri, aktivt arbejder for et bedre havmiljø og mere biodiversitet eller for at gøre modebranchen bæredygtig.

Det engagement og den handlekraft vil vi gerne hylde i Tuborgfondet. Derfor har vi samlet nogle af de fællesskaber, vi har støttet.

 

 

Læs mere om indsatsområdet Entreprenørskab - rum for grønne idéerArrow Right

FLOR kæmper for mere biodiversitet

Ungdomsbevægelsen FLOR samler unge i kampen for mere biodiversitet. FLOR blev sat i verden i 2023 og er en den af Danmarks Naturfredningsforening, og Tuborgfondet støtter selvfølgelig.

Læs mere om donationenArrow Right

OCEAN LAB: “Vi elsker havet”

En gruppe af unge med fascination af havet er gået sammen i fællesskabet OCEAN LAB. De holder events og arbejder aktivt for at skabe et mere

MAKER – værksstedsfaciliteter for unge

I MAKER kan unge teste deres idéer, producere prototyper og får adgang til både 3D-printere og kontorplads – og så bliver man en del af et fællesskab, der både hepper og giver feedback på ens idéer.

Fælles for iværksætterne er at de arbejder med at udvikle fysiske produkter, der gør en forskel for planeten, og de har alle et brændende ønske for at cirkularitet. up-cycling og lokal produktion bliver fremtiden for dansk erhvervsliv.

 

 

‘Slow Fashion’ er fremtiden

Alternative Fashion Week og RE:WAIR er to fællesskaber for modebevidste unge, der vil ændre modebranchen, stoppe tøjspild og lære at up-cycle tekstiler.

ArrowAnsøg op til 100.000 kr. i Drømmepuljen

Hvordan vil du kontaktes?
Du får svar inden for 24 timer i hverdagene