For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Har du lyst til at engagere dig i den offentlige debat?

Så kom forbi Studenterhuset D. 19. feb. 2024, når Ung Agenda afholder Demokratidag!

 

Dato

19.02.2024

Tidspunkt

15:30-19:00

Sted

Trinitatis Kirke

Mandag d. 19. februar 2024 kl. 15.30-19 inviterer Ung Agenda og Tuborgfondet til en eftermiddag med demokratiet i fokus. Gennem oplæg og workshops vil interessante samfundsdeltagere udfolde og udfordre vores demokrati og invitere til arbejdet med, hvordan det styrkes.

Vi mødes i Trinitatis Kirke, hvor erhvervsforsker Søren Schultz og influencer Natasha Høyer vil dele perspektiver om unges demokratiske deltagelse. Efterfølgende går vi til workshops i Studenterhuset København. Her kan man vælge sin egen retning, og det vil være muligt at arbejde med:

  • Debattræning med Lawand Namo for dem, der gerne selv vil være en del af debatten.
  • Udvikling af events sammen med Ungdomsskoleforeningen, hvis man selv vil sætte dagsordenen og bestemme hvordan debatten skal skrues sammen.
  • En række workshops for dem, der gerne vil være med som publikum og byde ind med spørgsmål og finde ud af hvad Folkemødet er for en størrelse.

Eftermiddagen slutter af med Mizz Privileze som bankovært og mulighed for at vinde fede præmier. Dagen er for alle unge, der gerne vil blive klogere på vores demokrati, ønsker at arbejde med demokratiske problemstilling eller drømmer om at sætte dagsordenen på Folkemødet 2024.

Wild Cards og Fremtidens Stemmer
Indtil 1. marts kan unge mellem 16 og 30 år søge om gratis tider på Folkemødets scener – vi kalder dem Wild Cards. Vi har også platformen Fremtidens Stemmer for unge, der gerne vil stille sig til rådighed som debattører på Folkemødet. På demokratidagen får du mulighed for at møde en masse seje folk, der deler ud af deres viden og erfaring fra Folkemødet. Dagen vil danne ramme for idégenerering, vidensdeling, konkrete eventkoncepter og samarbejder på tværs, så du kan finde ud af hvilken måde du helst vil deltage på årets Folkemøde.

Se hele programmetArrow Right

Du kan møde:

Signe Thydal

Projektleder, Ung Agenda

Mathias Finndale

Programansvarlig, Tuborgfondet

Søren Schultz

Erhversforsker

Natasha Høyer

Influencer

Mizz Privileze

Bankovært

Lawand Namo

Debat træner