For ansøgere
Ta´OrdetDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Tuborgfondet på Folkemødet: Viden, kunst og unge fællesskaber

01.06.2022

Nyhed

Tuborgfondet er sammen med resten af Carlsbergfamilien klar i Bjørn Nørgaards skulpturtelt, Tabernaklet på Folkemødet 22. Her kan du opleve samtaler, forskningsoplæg, kunstperformances, koncerter, workshops og ikke mindst få ro, tid og rum til fordybelse og eftertanke.

Foreningsnavn

Folkemødet

Tuborgfondet på Folkemødet

På den gamle busvendeplads ved Nørregade 35, lidt væk fra havneområdets mange debatscener, rejser Carlsbergfamilien igen i år teltet Tabernaklet under Folkemødet. Det 216 kvadratmeter store skulpturtelt, skabt af billedkunstner Bjørn Nørgaard, er samlingspunkt for et program, der udspringer af Carlsbergfamiliens vidtrækkende virke inden for videnskab, kunst og stærke, unge fællesskaber.

Tuborgfondet stiller med et program med fokus på unge dagsordener:

Torsdag 16.6

11.30-13.30 – Vi deler Folkemøde-hacks og skaber Det Nye Debatmanifest

Sammen med Netværket af Ungdomsråd og Ungdomsbureauet inviterer Tuborgfondet dig til en workshop, hvor vi sammen siger farvel til skyttegravs-retorikken og de smarte one-liners for sammen at udvikle et nyt og konstruktivt debat-manifest.

18.00 – 18.40 Et nyt handlingsrum – Ungdomsakademiet for Social Innovation

Tuborgfondet præsenterer sammen med Ungdomsakademiet for Social Innovation en ny platform, der skal være et mødested, hvor unge kan finde sammen om at skabe og udvikle det samfund, de drømmer om.

Fredag 17.6

14.35 – 15.20 Vild vækst og grønt groove – og vil vi begge dele?

En provokerende og filosofisk time med forfatter og debattør Emma Holten, der sammen med Laura Heiberg og Johanne Toft Hansen fra tømrerkooperativet Log Ladies udfordrer den traditionelle iværksættertankegang.

15.25 – 16.10 Kom, lad os kickstarte grønne unge faglærte!

Alle råber på grønne løsninger, men er de nye faglærte klimabevidste og innovative? Fonden for Entreprenørskab inviterer til en debat om erhvervsuddannelsernes rolle i den grønne omstilling i Danmark.

Lørdag 18.6

16.15 – 17.45   Kære Folkemøde-dagbog

Tuborgfondet afslutter Folkemødet med en kærlig evaluering. Unge Folkemødegæster deler de bedste, værste, sjoveste og mest tankevækkende Folkemøde-moments. De  nye, de garvede og dem midt i mellem har skrevet Folkemøde-dagbog – og nu deler de gavmildt ud fra scenen. Mizz Privileze starter showet med syrlige og søde dryp fra egen dagbog med lydkulisse fra DJ HEX ELECTRONIX.

De andre i Carsbergfamilien

Hos Carslbergfamiliens andre medlemmer kan du blandt mange andre møde uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen, Anja C. Andersen,  SUPERFLEX, Lone Frank, Søren Pind, Anne Sophia Hermansen, Carsten Rahbek, Lone Simonsen, Bente Scavenius, Vincent F. Hendricks, Kasper Sand Kjær, Videnskabernes Selskab, Nynne Bjerre Christensen, Katherine Richardson og satiregruppen MAGT.

Se hele programmet for Carlsbergfamilien på Folkemødet

Programmet er arrangeret af de tre fonde i Carlsbergfamilien: Carlsbergfondet, Ny Carlsbergfondet og Tuborgfondet.