For ansøgere
Ta´OrdetDrømmekoncerterDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Online fællesskab i Den Grønne Studenterbevægelse

Corona-pandemien har for mange vendt op og ned på den måde, vi plejer at gøre tingene på. Også For Den Grønne Studenterbevægelse, som hurtigt sadlede om fra fysiske møder til livestreams, da nedlukningen af Danmark blev en realitet i foråret 2020.

Indsatsområde Illustration
IndsatsområdeEntreprenørskab – rum for grønne idéer
OrganisationDen Grønne Studenterbevægelse
År2020
HjemmesideLæs mere her
RegionDanmark
39.629MODTAGET BELØB — DKK

Som forening hvor det at mødes fysisk har en stor betydning for at kunne dele viden og udvikle nye initiativer, har Corona-pandemien været noget af en hæmsko. Men i stedet for at lukke ned for aktiviteterne stillede de sig selv spørgsmålet:

Hvordan kan vi fortsætte med at formidle viden om klima- og biodiversitetskrisen og samtidig engagere unge i handlingsorienterede fællesskaber?

Det har resulteret i, at foreningen med støtte fra Tuborgfondet har skruet på alle digitale kanaler. For at bibeholde fællesskabet har foreningen skabt en platform med flere virtuelle workshops, digitale brevstorme, online undervisning gennem livestreams med fx klimaforskere og produceret flere podcasts.

Den Grønne Studenterbevægelse er en frivilligt drevet organisation, som arbejder for at udbrede kendskabet til klima- og miljøkrisen, presse politikerne og for at empower danskerne til at engagere sig i samfundet og i klimakampen for en fælles grøn fremtid for alle.