For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Business Battlefield

I år har vi valgt temaet Responsible Leadership, da vi mener fremtidens ledere skal turde tage ansvar. Fremtidens ledere skal både turde tage ansvar for globale, såvel som lokale udfordringer når det kommer til medarbejdere, arbejdsliv, mm.

Indsatsområde Illustration
IndsatsområdeArbejdsmarked – fra ungdomsliv til arbejdsliv
OrganisationBusiness Battlefield
År2021
RegionRegion Hovedstaden (inkl. Bornholm)
35.000MODTAGET BELØB — DKKDrømmepulje

Om projektet
Business Battlefield er en ledelses konkurrence, de studerende bliver testet i kompetencer de tilegner sig undervejs. Projektets overordnede formål er at udruste fremtidens ledere i at tage ansvar for globale, såvel som lokale udfordringer når det kommer til blandt andet medarbejdere og arbejdsliv. Her sætter Business Battlefield fokus på en meget aktuel diskussion, nemlig hvilket ansvar en leder har, og hvilket ansvar de bør tage. Business Battlefield har opfordret til at
deltagere fra alle universiteter i Danmark kan være med.  Derudover har der også været workshops, hvor
andre studerende har haft mulighed for at deltage og tilegne sig viden.

Vinder af Business Battlefield Kai Zhang, siger:

“Min egen personlige drøm for fremtiden er at kunne blive en inspirerende leder, der kan bidrage til at skabe en inkluderende arbejdsplads, hvor man sammen kan udrette noget større og hjælpe med at forbedre samfundet. Der er i dag utallige udfordringer der skal løses, både i forhold til klimakrisen, ulighed mellem køn og etniciteter og andre socioøkonomiske udfordringer. Det er mit håb, at den lærerige uge med Business Battlefield kan hjælpe mig med at bidrage til løsningen af disse udfordringer.”

 

At vinde Business Battlefield har været en helt særlig oplevelse, da fokus for konkurrencen har været grundlæggende anderledes end case competitions. Der lægges vægt på samarbejde, god ledelse og måden man kom frem til løsningerne på, frem for blot at kigge på resultatet.

Kai ZhangVinder af Business Battlefield

Bag projektet
Organisationen bag Business Battlefield er drevet af 100 frivillige studerende med et brændende ønske om at skabe værdi for andre studerende
og partnere. I 2021 er organisationen udvidet til 15 dedikerede studerende fordelt på ansvarsområderne.

ArrowDanSTAR – Raketten Valkyrie