For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Ny podcast: Drømmefanger - for, af og med unge

06.01.2021

Nyhed

I Drømmerfanger drager vi ud i landet for at fange unges drømme og finde ud af, hvordan drømme bliver til virkelighed. Her er plads til både succeshistorier og store bommerter. Vært Rebekka Gustafson rejser rundt i Danmark for at interviewe unge iværksættere, ildsjæle og forandringsagenter. Dem, der bringer flere ind i fællesskabet, udvider potentialet og baner vejen for, at flere unge opfylder deres drømme.

Foreningsnavn

Podcast

Forenings hjemmeside

Indtil videre kan du lytte til fire afsnit af Drømmefanger sammen med Radio Loud:

Freja er bæredygtig iværksætter
I dagens afsnit af Drømmefanger møder vi Freja Sønnichsen, der er kommunikationspraktikant i GRO SELV – et åbent fællesskab af unge, der eksperimenterer med at gøre bæredygtighed mere virkeligt og praktisk. I fællesskab dykker vi ned i Frejas drømme om en mere bæredygtig verden, og hvor lidt der faktisk skal til for, at vi i fællesskab kan gøre en forskel for vores klima, og hvad hun drømmer om, GRO SELV skal være i fremtiden. Sidder du med en lille iværksætterdrøm i maven, så håber vi, at du vil tage et lyt med og lade dig inspirere af Frejas historie.


Amalie og Hasse bygger raketter
I dagens afsnit af Drømmefanger møder du Hasse Bulow Pedersen og Amalie Pernille Rasmussen, der begge er af en del af DANSTAR – en studenterforening på DTU, der som de første i Danmark giver studerende et sted, hvor de selv kan dyrke interessen for raketvidenskab samt bygge deres egne raketter. I denne episode tager vi dig med på en rejse, der starter med en fælles drøm om at komme op i rummet, til i dag, hvor DANSTAR kan se resultatet af 3,5 års hårdt arbejde og som den eneste studenterforening for raketter i Europa kan sige, at de har opsendt en bi-liquid raket. Vi håber, du vil tage et lyt med og lade dig inspirere af Hasse og Amalies historie.

Rasmus har startet sin egen festival

Soleng Festival i Sønderborg sætter fokus på spirende kunstnere i Danmark og gør samtidig en forskel for lokalmiljøet i Sønderborg. Vi møder i dagens afsnit af Drømmefanger stifteren af Soleng Festival, Rasmus Madsen, der fortæller om, hvordan festivalen startede som en drøm i forbindelse med hans 18-års fødselsdag til i dag at være et projekt, som inspirerer andre unge til at gøre det samme rundt omkring i landet. Så tag og lyt med og og bliv inspireret.

 

Nanna har skabt et Ungdomshus
Et mødested, der skaber mangfoldighed blandt unge, er et af hovedbudskaberne bag ungdomshuset Distrikt X. I dagens afsnit af Drømmefanger møder vi Distrikt X’s foregangskvinde, Nanna Hansen, der giver os et indblik i, hvorfor netop et ungdomshus gør så stor en forskel for unge i lokalmiljøet omkring Rønde, og hvordan det også har været en læringsrejse for Nanna selv at skabe dette og givet hende troen på, at hun kan så meget mere, end hun gik og troede. Bliv klogere på, hvad X’et egentlig betyder, og hvordan du selv kan skabe det, du drømmer om i dagens afsnit af Drømmefanger.

Find alle fire afsnit der, hvor du plejer at høre podcasts:

ArrowGRO SELV