For ansøgere
Musikkens FrivilligeDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Ny rekord i bevillinger

03.03.2022

Nyhed

I 2021 uddelte Tuborgfondet 72.359.350,19 kr. til i alt 278 organisationer og fællesskaber for unge i hele Danmark. Det er ny rekord.

Indsatsområde

Bevilling

Bevilling

Tuborgfondet uddeler det højeste beløb nogensinde

I 2021 uddelte Tuborgfondet 72.359.350,19 kr. til i alt 278 organisationer og fællesskaber for unge i hele Danmark. Det er ny rekord.

Tuborgfondet styrker unges muligheder for at realisere deres drømme og idéer sammen med andre unge og få indflydelse på fremtidens bæredygtige samfund. I 2021 haar fondet uddelt det største beløb nogensinde i dets 90-årige historie. Det glæder sekretariatschef Peter Giacomello:
“Det er fantastisk, og jeg ser frem til endnu et år, hvor vi forhåbentlig skal dele endnu flere penge ud til gavn for unge.”

Corona har fortsat betydning
Endnu et år med Corona og nedlukninger, som desværre også påvirker mange af de organisationer som Tuborgfondet støtter. Hvis I har problemer med at afvikle events eller projekter pga. Corona, så tag fat i os.

Alligevel lykkes I med alverdens initiativer og handler i den grad for fællesskabet og vores fælles fremtid. Alt fra unge, der engagerer sig i kampen mod klimaforandringer til politisk engagerede unge med et mål om at gøre kommunal- og regionrådsvalget mere sexet og safespaces for unge i LGBTQ+-miljøet, til artister fra det musikalske vækstlag der skal rundt i landet for at spille, case competitions på videregående uddannelser og et alternativ til  modeugen.

Ny pulje i 2021
I 2021 offentliggjorde vi Demokratipuljen. Her kunne organisationer søge om støtte til projekter, der havde til formål at få flere unge til at stemme ved kommunal- og regionsrådsvalget i november. Vi fortsætter med relevante og aktuelle puljer i det kommende år. Følg med her på siden eller skriv dig op til Tuborgfondets nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at vide, når vi har en ny pulje.

Til støtte for dansk erhvervsliv
Tuborgfondet virker til gavn for dansk erhvervsliv ved at støtte aktiviteter, der styrker unges entreprenørånd, erhvervskompetencer og muligheder for at bidrage til udvikling og innovation. I 2021 går 61% af midlerne til støtte for dansk erhvervsliv.

I alt modtog Tuborgfondet 895 ansøgninger i 2021, og der blev givet 278 bevillinger.

Tuborgfondet blev stiftet d. 9. februar 1931 og er i dag en del af Carlsbergfondet. Vi får vores midler fra aktieafkastet fra Carlsberg A/S.

Sådan kan I også søge støtte
I Tuborgfondet læser vi ansøgninger fra jer hver uge. Derfor er der også kort fra idé til penge. Unge mellem 16-30 år kan fortsat søge op til 100.000 kr. fra Drømmepuljen og få svar inden for én uge.
Organisationer med idéer til større og længerevarende idéer kan sende en projektidé, vi giver feedback inden for én uge. Tuborgfondet støtter inden for fire indsatsområder:

  • Arbejdsmarked – fra ungdomsliv til arbejdsliv
  • Entreprenørskab – rum for grønne idéer
  • Demokrati – næste generations stemme og deltagelse
  • Kreative Erhverv – vækstlag i rytmisk musik

Det er fantastisk, og jeg ser frem til endnu et år, hvor vi forhåbentlig skal dele endnu flere penge ud til gavn for unge.

Peter GiacomelloSekretariatschef - Tuborgfondet

RELATEREDE NYHEDER

28.06.2017Nyhed4 mio. kr. til kampen mod plastikforurening