For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Over 700 samlet i VEGA: Tak for et forrygende Årsskrift LIVE

12.02.2024

Nyhed

Tak til alle jer, der dukkede op i VEGA og oplevede Tuborgfondets levende årsberetning for fuld udblæsning. Se billeder fra aftenen og nyd gensynet med nogle af de seje unge, der indtog scenen den 8. februar 2024.

Indsatsområde

Tuborgfondet Årsskrift

Live årsberetning

Årsskrift LIVE er en kulørt og levende måde at fortælle om året der gik – og sikke et år!

Trine Nielsen, forperson i Tuborgfondets bestyrelse, kunne fra scenen fortælle, at Tuborgfondet i 2023 uddelte intet mindre end 129.540.294,38 kr. til projekter for og med unge. Beløbet er fordelt på 447 bevillinger, herunder 313 til Drømmepuljen.

Årets største bevilling på 22 millioner kroner gik til et ambitiøst partnerskab med Hotel- og Restaurantskolen med fokus på blandt andet håndværkspædagogik – og til Årsskrift LIVE gav elever smagsprøver på grøn gastronomi, mens kok og underviser Emilie Qvist Kjærgaard satte ord på, hvordan vi sammen kan gøre verden mere bæredygtig gennem mad.

Unges drømme på scenen

I 2023 støttede Tuborgfondet både små og store drømme inden for f.eks. ligestilling, rytmisk musik og grønt iværksætteri. Til Årsskriftet mødte vi blandt andet unge, der drømmer om et balanceret arbejdsliv i en krævende musikbranche. Vi hørte fra unge, der drømmer om klimahandling, selvom det kan være svært at bevare optimismen – og vi mødte en ung, der bruger dans til at debattere repræsentation.

Vi klappede højt af Muhammad Jarkass og Anna Bjerre, der var modige nok til at holde en hyldesttale og en opsang til demokratiet i en fyldt sal på Store VEGA. Musik fik vi også – sammen sang vi med på Barbros udgave af Robbie Williams’ Angels, og vi oplevede Afskums vilde energi på scenen.

Hvad er Årsskrift LIVE egentlig?

Årsskrift LIVE er Tuborgfondets lyslevende årsberetning, hvor vi samler alt fra unge, ildsjæle og aktører fra civilsamfundet til en aften, hvor vi fejrer året, der gik. Det er også her, vi reflekterer over, hvorfor vi støtter dem, vi gør, og bliver udfordret i om vores strategi skaber den forandring, vi gerne vil opnå.

Årsskrift Live blev afholdt for første gang i 2016 i Lille Vega og er nu vokset til at fylde Store Vega – i 2024 var vi rekordmange, over 700 mennesker fra hele landet havde fundet vej gennem vinterkulden.

 

RELATEREDE NYHEDER

10.01.2024NyhedTuborgfondet uddeler over 129 mio. kr. til projekter for og med unge
ArrowSøg Drømmepuljen og få svar på under én uge