For ansøgere
Musikkens Frivillige puljeDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Producer Meet Ups for kvinder, transpersoner og ikke-binære

Projektet skaber en tryg platform hvor kvindelige og transkønnede og non-binære musikproducere fra vækstlaget kan mødes, skabe netværk, samarbejde og videndele i øjenhøjde. Desuden vil der være oplæg og indspark fra professionelle rollemodeller.

Indsatsområde Illustration
IndsatsområdeKreative Erhverv – vækstlag i rytmisk musik
OrganisationRytmisk Center
År2020
RegionRegion Hovedstaden (inkl. Bornholm)
91.100MODTAGET BELØB — DKKDrømmepulje

Kønsbalancen i musikbranchen er skæv og branchen mister talent, når det er sværere at få fodfæste som kvinde eller kønsminoritet. Derfor starter DJBFA et netværk hvor alle unge kvinder og kønsminoriteter er velkomne.

Projektet er startet i kølvandet på debatten, der fulgte efter offentliggørelsen kønsubalancen i radioplaylister og KODA- afregninger i sommeren 2019. Der viste sig et behov for et forum, hvor kvindelige musikproducere kunne møde ligesindede, videndele og netværke. Rytmisk Center faciliterede dette behov ved at stille sine produktionsstudier til gratis rådighed til dette på månedlig basis under navnet ”Meet Ups for Ambitiøse Kvindelige Producere”.

Med afsæt i disse meet ups har DJBFA og Rytmisk Center sidenhen arrangeret en skandinavisk co-write camp for kvindelige producere og sangskrivere på Rytmisk Center, og Beats By Girlz Denmark er med stor succes begyndt at afholde kurser på Rytmisk Center. DJBFA ønsker nu at kunne fortsætte med disse meet ups, men tilbyde mere og bedre indhold, samt en mere struktureret form.

ArrowDJBFA - workshop om ledelse for kvindelige, unge musikere