For ansøgere
Musikkens Frivillige puljeDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Lyden af fremtiden

Musikfællesskab sætter spot på kvindelige DJs og inspirerer, med seje og synlige rollemodeller, andre unge kvinder til at tage del i DJ-kulturen i Danmark.

Indsatsområde Illustration
IndsatsområdeKreative Erhverv – vækstlag i rytmisk musik
OrganisationFuture Female Sounds
År2017
RegionLyrskovgade, København V, Danmark
94.930MODTAGET BELØB — DKKta_ordet

MONTHLY MIX er i sin enkelthed dokumentation og live streaming af live DJ-sets fra danske, kvindelige DJs. Videoproduktet henvender sig primært til unge i alderen 16-30 år, og formålet er at tydeliggøre, hvor mange dygtige kvindelige DJs, vi har i Danmark og samtidig at danne et nyt, digitalt fællesskab.

12 måneder, 12 DJs
Det er foreningen Future Female Sounds, der står bag streamingprjektet, der, som projekttitlen afslører, udkommer hver måned i et år. MONTHLY MIX er en digital kanal, der skal sætte fokus på kvindelige DJs, og lukke op for et nyt fællesskab, hvor unge kvinder inspireres. Future Female Sounds er en dansk non-profit organisation, der arbejder globalt for at synliggøre kvindelige DJs, opdyrke nyt talent og styrke diversiteten i branchen. Med medieplatformen MONTHLY MIX vil de dele viden, dokumentere talent, inspirere fremtidige DJs.

Foreningen arbejder med et produktionshold hvor alle på nær projektleder og filmer bidrager frivilligt. Det gælder både produktion, dokumentation, markedsføring og så videre. Samtidig stille samtlige DJs op uden beregning for at støtte projektet.

I kampen for diversitet
Future Female Sounds håber med projektet på at kunne påvirke den danske musikbranche i retning mod mere kønsdiversitet med inspiration til booking af flere kvindelige DJs.

ArrowRytmisk Center – en platform for kvinder, transkønnede og non-binære i de kreative vækstlag