For ansøgere
Musikkens Frivillige puljeDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Programansvarlig til Tuborgfondet

17.08.2022

Nyhed

Jobopslag

Til en ny fast stilling søger vi en erfaren og nysgerrig programansvarlig, der vil være med til at understøtte og udvikle fondets indsatsområde omkring arbejdsmarked, med et særligt og nyt fokus på erhvervsuddannelser.

Jobopslag

Programansvarlig i Tuborgfondet

Tuborgfondet arbejder for, at unge i fællesskab kan gøre en forskel og finde nye løsninger og sammen skabe en håbefuld og bæredygtig fremtid. Vi uddeler penge til organisationer og ungefællesskaber til gavn for samfundet.

Tuborgfondet styrker unges muligheder og handlekraft gennem fire indsatsområder:
• Arbejdsmarked – fra ungdomsliv til arbejdsliv
• Entreprenørskab – rum for grønne idéer
• Demokrati – næste generations stemme og deltagelse
• Kreative Erhverv – vækstlag i rytmisk musik

De seneste år har fondet uddelt ca. 60-70 mio. kr. om året, og vi forventer, at uddele flere midler i de kommende år, blandt andet gennem et nyt fokus rettet mod erhvervsuddannelser. Derfor søger vi nu endnu en programansvarlig til sekretariatet.
Tuborgfondet sætter unge i centrum og tager udgangspunkt i deres behov, ønsker og drømme. Vi samarbejder med unge og organisationer, der har unge som målgruppe, og vi er nysgerrige på nye måder at skabe forandring. Vi støtter små og store projekter i hele landet og lægger vægt på at være en åben og synlig fond i øjenhøjde med omverdenen og vores samarbejdspartnere.

Den daglige drift af Tuborgfondet varetages af et mindre sekretariat på i alt 10 ansatte.

 

Søg jobbetArrow Right

Dine opgaver og ansvarsområde

Den programansvarlige skal udvikle og drive vores indsatsområde omkring Arbejdsmarked, i tæt samarbejde med fondets to andre programansvarlige og fondets sekretariatschef samt det øvrige sekretariat. Som programansvarlig får du et stort fagligt ansvar.

Dine opgaver bliver:

• at behandle projektidéer og ansøgninger, samt vejlede ansøgere frem til beslutning i Tuborgfondets bestyrelse

• løbende opfølgning og vejledning på status, økonomi, evaluering mv. med portefølje af projekter

• at have ansvar for effektivt at lede Tuborgfondets portefølje af aktiviteter på programområdet og bidrage til at udvikle nye initiativer, partnerskaber og puljer. Herunder udvikle og implementere fondets særlige fokus på erhvervsuddannelser• at samarbejde tæt med sekretariatet om at implementere fondets strategi

• at opbygge og vedligeholde netværk, samarbejder og partnerskaber på tværs af programområdet, så ny viden spredes, og effektive indsatser gennemføres til gavn for så mange unge som muligt

• administrative opgaver som fx at besvare e-mails og telefon

Dine faglige kompetencer og erfaringer

Fondet skal styrkes fagligt inden for vores indsatsområde omkring arbejdsmarked og derfor søger vi en kollega, der har en særlig viden og netværk inden for dette område, og særligt om erhvervsuddannelser.

Vi forventer, at du har:

• en akademisk baggrund eller tilsvarende erfaring

• 5-10 års erhvervserfaring med projektarbejde, udviklingsarbejde, strategi eller udvikling af politik. Det kan fx være fra uddannelsessektoren, eller unge og arbejdsmarkedet

• betydeligt indblik i og netværk til centrale aktører inden for erhvervsuddannelsesområdet

Samtidig er du god til at arbejde selvstændigt, men også til at samarbejde. Du er systematisk, ansvarlig og forstår projektarbejde – både strategisk og praktisk. Du er velformuleret i skrift og en god kommunikatør, som kan tale med mange forskellige mennesker.

Det er en stor fordel, hvis du derudover har erfaring med:
• opfølgning og evaluering af projekter
• arbejdet i en erhvervsdrivende eller uddelende fond
• at samarbejde med fonde, civilsamfund, virksomheder og offentlige institutioner
• udvikling af nytænkende løsninger på vigtige samfundsproblemer

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi håber, at du kan starte senest d. 1. november 2022. Stillingen er på fuldtid. Løn- og ansættelsesvilkår fastlægges efter forhandling.

Ansøgningsprocedure og -frist

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest d. 11. september 2022 kl. 24.00. Ansøgning samt CV sendes via Jobindex. Vi forventer at holde første runde af samtaler den 14.-16. september. Ugen efter holder vi samtaler for kandidater, der går videre til anden runde. I den forbindelse vil du også blive bedt om at besvare en test.
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sekretariatschef Peter Giacomello på pg@tuborgfondet.dk

Behandling af dine personoplysninger

For at kunne vurdere og behandle din ansøgning og CV har vi brug for at behandle dine personoplysninger. Læs mere om vores databeskyttelsespolitik.

Om Tuborgfondet

Tuborgfondet er en del af det erhvervsdrivende Carlsbergfondet, der er hovedaktionær i verdens tredje største bryggeri Carlsberg A/S, og det er fra aktieafkastet, at Tuborgfondet får sine midler til uddeling. Vi har kontor i Ny Kongensgade i København.