For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Nyt kompetenceforløb for unge projektledere

07.05.2024

Nyhed

Tuborgfondet, Mobilize Strategy Consulting og SUS – Socialt Udviklingscenter går nu sammen om at give unge projektledere i civilsamfundet redskaber og netværk til at stå stærkere i en kompleks hverdag. Unge med relation til Tuborgfondet kan være med fra august 2024. Det koster ikke noget at deltage – udover din tid og dit engagement.

Stå stærkere i en kompleks hverdag

For unge projektledere, der er støttet af Tuborgfondet

Kom til Åbent Hus online

Kom til online-møde om det nye forløb

Måske kender du følelsen af, at alle vil have en bid af dig. Så snart én opgave er afsluttet, løber du videre til det næste, men du oplever sjældent at være foran. Du bevæger dig mellem forskellige roller og håndterer vidt forskellige opgaver i hverdagen – interessenthåndtering, projektstyring, frivillig-ledelse, budgetter, milepælsplaner, nye ansøgninger og meget mere. Måske savner du flere redskaber til styring og sparring med andre unge.

Fra august 2024 kan du deltage i et nyt udviklings- og kompetenceforløb, som er målrettet unge projektledere fra foreninger og organisationer, som har fået støtte fra Tuborgfondet eller er i dialog om støtte. Du er under 30 – måske kommer du fra en organisation inden for rytmisk musik, en frivillig-forening, en NGO, et initiativ på uddannelsesområdet eller lign.

“Mange unge projektledere i civilsamfundet oplever pres fra flere sider – det kan være udfordrende at navigere i en hverdag med mange interessenter. Derfor forsøger vi nu at tage problemstillingen alvorligt og imødekomme de behov, vi ofte hører italesat i evalueringer og i samtaler med unge i de projekter, vi støtter,” siger Mathias Findalen, programansvarlig for demokrati i Tuborgfondet.

Forløbet er bl.a. designet ud fra workshops og samtaler, hvor unge har delt erfaringer og ønsker til videreudvikling af faglige kompetencer og personligt lederskab. Der vil være fokus på, hvordan du bedst skaber forandringer, der rykker i samfundet. Samtidig er det et mål at skabe mere trivsel og bedre sammenhæng i et hektisk arbejdsliv – både for dig selv, kolleger og frivillige. Forløbet vægter faglig og personlig sparring mellem alle deltagere højt.

 

Praktisk info

Tilmeld dig inden den 22. juni – du kan læse mere om forløbets indhold og opbygning, og om hvordan du tilmelder dig her

Hvis du på nuværende tidspunkt er nysgerrig, og vil høre mere om forløbet, holder vi Åbent Hus online den 28. maj klokken 15-16  – det kan du tilmelde dig her

Første forløb med opstart i august 2024 er målrettet unge projektledere (under 30 år) fra foreninger og organisationer, som har fået støtte fra Tuborgfondet eller er i dialog om støtte. Det er planen at afvikle et forløb, som er åbent for alle unge projektledere, i januar 2025.

Tilmeld dig Tuborgfondets nyhedsbrev og hold dig opdateret på jobmuligheder, puljer og meget mere