For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Vi drømmer om flere unge talenter i dansk musik

Faktisk vil vi gå så langt og sige, at Tuborgfondets hjerte banker for musikken. Gennem en årrække har vi uddelt millioner af kroner til at forbedre rammer og vilkår for unge danske musikere. Det gør vi, fordi musik skaber fællesskaber mellem mennesker, og fordi musikken er den del af dansk erhvervsliv og omsætter for knap 10 mia. kr. årligt – og alt det vil vi gerne bakke op om og bidrage til at udvikle.

Med indsatsområdet Kreative Erhverv – vækstlaget i rytmisk musik skruer vi op for endnu flere donationer øremærket rytmisk musik. Tuborgfondet Musikhjælp bakker op om både musikerne på scenen og det hårdtarbejdende crew bag scenen. SheCanPlay, UnderTonen, Kanten, MONO samt Re:stage har det til fælles, at de brænder for musik, arbejder for at udvikle musikbranchen – og så har de alle fået støtte fra Tuborgfondet.

 

 

Se, hvem der ellers har fået støtte til musikprojekterArrow Right

Flere kvinder i øvelokalerne

Projektet EKHO EKHO Effekt går ud på, at få flere kvinder og kønsminoriteter til at bruge EKHO EKHOs øelokaler på Refshaleøen i København. I videoen forklarer projektleder Rikke Pedersen om arbejdet, og musiker Malu fortæller om sine oplevelser med at bruge øvelokalerne.

Lån en tourbus

Dansk Live driver Tourbusserne med støtte fra Tuborgfondet. Solister og bands kan søge om at låne en af vores tre tourbusser, hvis I er booket til at spille live.

 

Den danske musikbranche skal gentænkes

”Musik er for alle. Og dog…” Ikke alle føler sig velkomne både på, foran og bag den danske musikscene. Unge med minoritetsetnisk baggrund er blandt dem, der ofte udsættes diskrimination. Derfor samarbejder Dansk Live og Mino Danmark om et talentprogram for minoritetsetniske unge, der ønsker berøring med musik og kultur. Talentprogrammet skaber rækkevidde til nye målgrupper og bygger bro mellem unge og kulturinstitutioner i lokalområderne.

Et fællesskab for fremtidens musikere

SheCanPlay er et fællesskab, hvor unge kvinder og kønsminoriteter kan udvikle deres musikalske talent, søge gode råd og møde ligesindede. En gang årligt organiseres en camp for medlemmerne, hvor de får inspiration og undervisning af nogle af musikbranchens dygtigste professionelle udøvere og producere. Derudover er der et månedligt tilbud om masterclasses, undervisning og rådgivning, som alle medlemmer kan deltage i.

ArrowIndsatsområdet Kreative Erhverv