For ansøgere
Musikkens Frivillige puljeDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Studentermedhjælper til analyse, research og evaluering

24.08.2023

Nyhed

Jobopslag

Stillingen er besat.

Vil du være med til at styrke unge mennesker? Er du god til research, analyse og Excel? Og er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i en fond? Som studentermedhjælper i Tuborgfondet bliver du en del af et lille team, og du får relevant erfaring med evaluering, præsentationer, analyse og events.

Tuborgfondets formål er at skænke muligheder for at unge i fællesskab kan skabe en håbefuld og bæredygtig fremtid. Vi uddeler penge til organisationer og ungefællesskaber, der kan bidrage til dette formål via fire indsatsområder:

 • Arbejdsmarked – fra ungdomsliv til arbejdsliv
 • Entreprenørskab – rum for grønne idéer
 • Demokrati – næste generations stemme og deltagelse
 • Kreative Erhverv – vækstlag i rytmisk musik

Om dig

Du er i gang med minimum tredje år på en videregående uddannelse f.eks. inden for samfundsvidenskab, antropologi, sociologi eller lignende. Du er god til hurtigt at sætte dig ind i nye stofområder og er analytisk stærk. Du er struktureret og god til at planlægge og koordinere. Du er udadvendt, opsøgende og serviceminded og med på at give en hånd med det praktiske.

 

Vi forventer, at du har erfaring med:

 • mindre evalueringsopgaver herunder div. statistiske- og spørgeskemaundersøgelser i fx SurveyMonkey
 • Superbruger af PowerPoint og Excel særligt PIVOT-tabeller. Herunder grundig håndholdt datarens og simple krydstabeller

Det er en fordel, hvis du også ved noget om kvalitativ metode i forhold til evaluering og afrapportering, interviews/fokusgrupper og taksonomiske niveauer.

 

Om jobbet


Hos Tuborgfondet består dit arbejde blandt andet i at lave analyser og evaluering i forbindelse med initiativer inden for fondets indsatsområder (primært desk research) samt styrke vores vidensindsamling fra de støttede indsatser og projekter. Du er med til at forberede skriftligt materiale til bl.a. bestyrelsesmøder og løser administrative og praktiske opgaver i forbindelse med behandling af ansøgninger og bevillinger. Du kommer til at arbejde i Dynamics365 CRM, PowerPoint, Excel og SurveyMonkey.

Om teamet


I sekretariatet er vi i alt 10 ansatte, og vi arbejder tæt sammen i hverdagen. Jobbet giver derfor også mulighed for at få kendskab til de andre opgaver, som ligger i teamet; økonomi, administration samt presse og kommunikation.

Ansættelsesforhold

 •  Lønnen er 173,30 kr. i timen og timetallet er ca. 15 timer om ugen
 •  Stillingen ønskes besat senest pr. 15. oktober 2023
 • Tuborgfondet har hjemme i Ny Kongensgade 20 1557 København V, og det meste af dit arbejde foregår her. Samtidig deltager du også i møder rundt omkring hos vores samarbejdspartnere.
 • Vi kan aftale fleksibilitet omkring eksamensperioder, så du kan få job og studie til at hænge sammen. Samtidig forventer vi, at du er fleksibel og har mulighed for at arbejde på skæve tidspunkter i forbindelse med Tuborgfondets forskellige arrangementer.
 • Sublim frokostordning

 

Ansøgningsfrist er den 17. September 2023, og vi afholder samtaler i onsdag-torsdag i uge 38.
Er du Tuborgfondets nye studentermedhjælper, så send en kort ansøgning og vedlæg CV til job@tuborgfondet.dk. Skriv ”studentermedhjælper” i emnefeltet. Du får en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

Få flere oplysninger om stillingen ved henvendelse til programansvarlig Mikkel Sander på tlf.: 26283235 eller mks@tuborgfondet.dk

Behandling af dine personoplysninger

For at kunne vurdere og behandle din ansøgning og CV har vi brug for at behandle dine personoplysninger.

 

Tuborgfondets databeskyttelsespolitik