For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Ta' med Camp Ung Agenda på Folkemødet 2023

Er drømmen om Folkemødet 2023 langt væk? Camp Ung Agenda åbner igen i år op for muligheden for, at unge kan komme afsted og bo billigt på Folkemødet 2023.

 

 

Dato

14-18.06.2023

Tidspunkt

8:35

Sted

Bornholm

Fremtiden tilhører unge

Og derfor skal der flere unge stemmer på Folkemødet.

Er du mellem 16 og 30 år? Har du lyst til at tage del i de mange spændende events og debatter, som man kan opleve på Folkemødet? Så er Ung Agendas pakkerejse noget for dig. I samarbejde med Folkemødet har vi gjort det nemt for dig at komme med til Danmarks største demokratifest.

Book din pakkerejse her og få transport t/r København-Folkemødet samt mulighed for at slå dit telt op på Camp Ung Agenda og bo med udsigt ud til Hammershus sammen med tusindvis af andre unge. Der kører shuttlebusser mellem campen og Folkemødet hver dag – de er selvfølgelig gratis.

Folkemødet løber af stablen 15.-18. juni 2023. Når du tilmelder dig, kan du vælge om du vil tage afsted d. 14. eller 15. juni.

Er du underviser, der rejser med dine elever/studerende, så er pakkerejsen selvfølgelig også for dig, selvom du skulle være over 30 år.

OBS: Du skal have mailadresser klar på alle rejsende, som du booker for. For at gøre Ung Agenda til den bedste Folkemødeoplevelse, vil vi gerne invitere alle deltagere til at give os feedback efter Folkemødet. Vi har derfor brug for alle deltageres mailadresser.

Vi glæder os til at se dig på Folkemødet 2023!
Læs mere og tilmeld digArrow Right

Camp Ung Agenda

Ung Agenda pakkerejse inkluderer:

  • Bus & færge tur-retur
  • Overnatning i eget telt på Camp Ung Agenda
  • Adgang til Folkemødet selvfølgelig

Mulighed for tilkøb af Morgenmadsbuffet

Vigtigt:

  • Pakkerejsen kan ikke ændres eller refunderes

Afgang fra hele landet

Ung Agenda pakkerejse med afgang fra København

Bestil  fra 539 kroner per person.

Ung Agenda pakkerejse med afgang fra Fredericia eller Odense

Bestil fra 599 kroner per person.

Ung Agenda pakkerejse med afgang fra Aalborg eller Aarhus

Bestil fra 599 kroner per person.

 

Første gang på Folkemødet?

Så er Camp Ung Agenda det perfekte sted at overnatte. Du kommer til at bo i smukke, naturskønne omgivelser på Bornholm med udsigt til Hammershus. På campområdet vil der være aktiviteter og talks, der klæder dig på til Folkemødet. Der vil være en bar* og et område, hvor man kan hænge ud til sjove og festlige aftener.

Campen ligger en smuk gåtur på 30 minutter fra Folkemødets hovedscene.

Der kører også gratis shuttlebusser mellem Camp Ung Agenda og Folkemødet

*I baren sælges der kun alkohol til personer over 18 år. Ved indgangen får alle et armbånd, der viser, om man er over eller under 18 år. Baren sælger selvfølgelig også alkoholfri drikkevarer.

 

Et samarbejde mellem Tuborgfondet og Folkemødet

Tuborgfondet og Folkemødet har indgået et partnerskab og vil over fem år engagere 18.000 unge i Folkemødet. Vi startede op i 2022 og er nu endnu mere klar til at tage afsted igen i sommeren 2023. Den fælles ambition er at sikre unges repræsentation og styrke unges stemme på Folkemødet. Vi kalder det Ung Agenda.

Tuborgfondet og Folkemødet vil engagere endnu flere unge i Folkemødet for at understøtte dialog på tværs af generationer. Det er ambitionen at sikre, at unges deltagelse bliver repræsentativ på Folkemødet. Kombinationen af en række forskellige indsatser skal inspirere til demokratisk engagement blandt unge og sikre, at unge selv kommer til orde på Folkemødet. Projektet skal bidrage til, at hver femte deltager på Folkemødet i 2026 vil være mellem 16-30 år.

RELATEREDE NYHEDER

01.06.2022EventEmma Holten på Folkemødet
ArrowTuborgfondet på Ungdommens Folkemøde 2022