For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Tuborgfondet Årsskrift Live 2021

Tuborgfondet inviterede 3. maj 2022 til fejring af unges fælleskaber og drømme om en bæredygtig fremtid.  Det var femte gang, vi lavede Årskrift live på scenen, sammen med jer, og første gang efter corona. Du kan se billeder fra eventet nederst på siden. Vi glæder os allerede til at se jer igen næste år.

Dato

03. maj 2022

Tidspunkt

15:30

Sted

Store VEGA

TilmeldingArrow Right

Tuborgfondet Årsskrift Live blev afviklet d 3. maj kl. 15.30-19.00  med efterfølgende fællesspisning.

Det bliver var en både faglig og festlig eftermiddag, som aftenens vært Anna Lin guidede os sikkert igennem. Programmet så sådan ud:

15.30 | Dørene åbner
DJ Nanna Balslev spiller, og der vil være mulighed for at nå en forfriskning i baren og hilse på nye og gamle bekendte, inden showet starter.

16.00 | Velkommen til Årsskrift 2021

Aftenens vært, Anna Lin, og Sekretariatschef i Tuborgfondet, Peter Giacomello byder velkommen og taler om, hvad året har budt på.

Fælles om Forandring

Programmet byder på forskellige indslag, der fokuserer på forskellige måder at møde verdens udfordringer. En live-session med adjunkt hos Leisure Mangement, forfatter, konsulent, frivillignørd og  oplægsholder Julia Hunt giver indblik i  community organizer-metoden og laver lyn-workshop med salen.

Syng med på fællessang

Morten Grimstrup fra Roskilde Festivals Højskole guider os sikkert igennem fællessang.

Pause med DJ Nanna Balslev

17.35 | Et arbejdsmarked med plads til flere

Hvordan skaber vi et arbejdsmarked for alle? Vi har inviteret Signe Hartvig Daugaard fra Great Minority og Natasha Al-Hariri fra DFUNK til en snak om, hvordan vi skaber et mere inkluderende arbejdsmarked og giver flere unge en god start på arbejdslivet.

En bæredygtig modebranche – idealisme eller realisme?

Modeindustrien står for 10 procent af verdens samlede CO2-udledning, og danskere er storforbrugere af tøj. Vi tager debatten om, hvorvidt ændringen mod en mere bæredygtig modebranche skal drives oppe- eller nedefra.

I debatten deltager Esben Licht fra Tekstilrevolutionen, Lili Dreyer fra VAER, Katrine Lee Larsen fra Copenhagen Cartel, og Marie Busck fra Dansk Mode og Tekstil debatterer.

I have a dream

Tuborgfondet støtter unge i at realisere deres drømme. Vi har inviteret unge initiativtagere, der har modtaget støtte fra Tuborgfondet, til at komme og drømme højt samme med os på scenen.

19.10 | Middag og netværk

Veatery serverer lækker vegansk mad, imens DJ Nanna Balslev spiller dejlige tracks. . Vi håber, at du har lyst til at fejre årets gang med os, indtil baren lukker klokken 21.

 

03. maj 2022Årsskrift Live i Store VEGA

Tilmeld dig Tuborgfondets nyhedsbrev og få besked, når der er events, nye puljer eller andre relevante nyheder