For ansøgere
Musikkens Frivillige puljeDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

FFS DJ ACADEMY

Vores DJ Akademi skal uddanne fremtidens DJ talenter. Deltagere bliver klædt på fra top til tå i et forløb, som skal åbne dørene ind til musikbranchen, og skal være en direkte vej til en professionel karriere som DJ, og styrke DJ kulturens fællesskab

Indsatsområde Illustration
IndsatsområdeKreative Erhverv – vækstlag i rytmisk musik
OrganisationFuture Female Sounds DJ Academy
År2021
RegionRegion Hovedstaden (inkl. Bornholm);Grønland/Færøerne/Uden for Danmark
1.744.036MODTAGET BELØB — DKKProjektidé

DJing som branchefag har de seneste år oplevet en eksponentiel interesse, og er et voksende marked globalt. Future Female Sounds samler over 300 DJs i Danmark i et community, som også understøtter synlighed og repræsentation af kvindelige og kønsminoritets DJs.

Om projektet

DJ Akademiet består af en række forløb, som professionaliserer og fører DJ’s direkte ud på arbejdsmarkedet. Forløbet består af DJ-undervisning, mentoring af branchefolk, og partnerskaber med spillesteder, der skal facilitere bookings og residencies. Herudover vil FFS arrangere en række talks med fokus på DJing og musik branchespecifikke emner.

“Denne støtte gør det muligt for os at skalere vores arbejde med en fokuseret indsats om at få faciliteret endnu flere kvinder, kønsminoriteter og marginaliserede talenter ud i den Danske musikbranche. Vores tilgang har altid været en blanding af professionel læring i eget tempo og i safe spaces, efterfulgt af konkrete bookinger. Vi har derfor en masse erfaring med at understøtte og udvikle nyt talent, og det bliver fantastisk at kunne tilbyde et helt sammensat forløb for DJ aspiranter,” siger Tia Korpe, Stifter og Direktør i Future Female Sounds.

Hvad kræver det for at kunne komme i betragtning til et forløb?:

Det er gratis at deltage på akademiet.

At tage en DJ workshop har været en kæmpe katalysator for hele min DJ karriere. Det fik min drøm om at blive DJ til at gå i opfyldelse i et safespace, hvor jeg kunne fokusere på at lære. Samtidigt med det kom jeg også ind i et stærkt fællesskab.

Aleksandra BalcerzakDJ og tidligere deltager af workshop hos Future Female Sounds

Derfor støtter vi

“Vi har støttet Future Female Sounds flere gange, og når de denne gange modtager en større bevilling, så er det fordi, vi tror på, at de kan være med til at løse diversitetsudfordringen i musikbranchen. Samtidig er de også med til at udvikle vækstlaget og næste generation af DJs,” siger sekretariatschef i Tuborgfondet, Peter Giacomello

Om Future Female Sounds

Future Female Sounds har siden 2017 arbejdet med formålet om at gøre DJ faget tilgængeligt for kvinder og kønsminoriteter globalt. Via DJ workshops, hands on læring og netværk, samt events, har FFS uddannet over 400 nye DJ talenter, og lanceret programmer i Cairo, Tunis, Paris, og Beijing. FFS community består af mere end 5.000 kvindelige og non-binære DJs globalt. FFS arbejder bevidst for, og sammen med, underrepræsenterede personer, og vil i dette projekt yde en særlig indsats for at fokusere endnu mere på det talent vi ved findes i nærområdet på Nørrebro.

 

 

ArrowRytmisk Center – en platform for kvinder, transkønnede og non-binære i de kreative vækstlag