For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Flere unge talenter i dansk musik

Tuborgfondet Musikhjælp samler en række initiativer, der støtter flere unge i at gøre musikken til en levevej. Vi ønsker at flere forskellige unge talenter engagerer sig i musikken, og vi drømmer om en mere mangfoldig musikbranche.

Tuborgfondet har de seneste år uddelt millioner af kroner til det danske musikliv. Det gør vi, fordi musik skaber fællesskaber mellem mennesker, og fordi musikken er den del af dansk erhvervsliv og omsætter for knap 10 mia. kr. årligt. Det er i hjertet af Tuborgfondet.

Med indsatsområdet Kreative Erhverv – vækstlaget i rytmisk musik skruer vi op for endnu flere donationer øremærket rytmisk musik. Tuborgfondet Musikhjælp bakker op om både musikerne på scenen og det hårdtarbejdende crew bag scenen.

Bliv klogere herArrow Right

Den Gode Lyd åbner for ansøgninger

Efter over tre års pause er Tuborgfondet Musikhjælp tilbage med puljen Den Gode Lyd. Denne gang er der 4 mio. kr. i puljen, og ansøgningsfristen er den 17. nov. kl. 12.00

Læs mere om Den Gode Lyd Arrow Right

Lån en tourbus

Dansk Live driver Tourbusserne med støtte fra Tuborgfondet. Solister og bands kan søge om at låne en af vores tre tourbusser, hvis I er booket til at spille live.

 

Den danske musikbranche skal gentænkes

”Musik er for alle. Og dog…” Ikke alle føler sig velkomne både på, foran og bag den danske musikscene. Unge med minoritetsetnisk baggrund er blandt dem, der ofte udsættes diskrimination. Derfor lancerer brancheorganisationen Dansk Live og Mino Danmark med støtte fra Tuborgfondet den nationale udviklingsplatform Restage.

Pulje: Build Live Music Back Better

29 spillesteder modtog en bevilling fra puljen. ’Build Back Better’ er et koncept, hvor katastrofale situationer bruges som anledning til at genopbygge bedre og stærkere, end før katastrofen indtræf. Dette er grundtanken i Build Live Music Back Better-puljen, der modtog i alt 58 ansøgninger.

ArrowIndsatsområdet Kreative Erhverv