For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

SAGA får støtte til at styrke unges stemme i samfundet

03.11.2023

Nyhed

Demokrati

Tuborgfondet støtter den partineutrale ungdomsorganisation, SAGA med 1,7 mio.kr. Målet er at styrke arbejdet for de mange danske unge, der står uden for ungdomspolitik – at give dem mulighed for at engagere sig på nye måder og derigennem skabe en stærkere fælles stemme i samfundet.

Indsatsområde

Demokrati

SAGA

Læs mere om organisationen SAGA

SAGA, der blev etableret i sommeren 2021, er en af Danmarks nye stærke ungdomsorganisationer, som har sat sig for at fremme unges demokratiske deltagelse og indflydelse på samfundet.

Den tildelte støtte på 1,7 mio. kroner vil blive brugt til at fremme SAGAs mission om at give unge en stærkere stemme i samfundet. Specifikt vil midlerne blive rettet mod at øge antallet af medlemmer og styrke deres involvering – ikke mindst med fokus på nye digitale løsninger.

I samarbejde med Tuborgfondet vil SAGA arbejde for at gøre en betydelig forskel i at styrke unges stemme og sikre, at deres perspektiver og bekymringer bliver hørt og taget i betragtning i den danske samfundsdebat og på Christiansborg.

“Tuborgfondet er den perfekte samarbejdspartner for SAGA. De nye kræfter sikrer, at vores fælles mission om at styrke unges stemme i samfundet, i endnu højere grad bliver muliggjort”, fortæller SAGA medstifter, Jesper Theil Thomsen.

Tuborgfondet støtter aktivt unges drømme om en håbefuld og bæredygtig fremtid, herunder demokratisk engagement og næste generations deltagelse:

”Vi vil gerne give unge lyst til – og mod på – at deltage i samfundsdebatten, og vi støtter aktiviteter og fællesskaber, hvor de oplever, at deres mening og engagement tæller. SAGA har et stort potentiale som fælles talerør for danske unge. Foreningen har fat i politikerne på Christiansborg, men samarbejder også med en række andre aktører – bl.a. i erhvervslivet. Vi glæder os meget til at følge foreningens arbejde og udvikling i de kommende år,” siger Mathias Findalen, programansvarlig for Demokrati i Tuborgfondet.

SAGA har et stort potentiale som fælles talerør for danske unge.

Mathias FindalenProgramansvarlig for Demokrati, Tuborgfondet

Kontakt:

Jesper Theil Thomsen, Medstifter & bestyrelsesmedlem i SAGA, 20872889, jesper@sagaorg.dk

Mathias Findalen, programansvarlig i Tuborgfondet 60734347, mfb@tuborgfondet.dk

 

 

RELATEREDE NYHEDER

29.09.2023DemokratiNyt akademi for unge skal være katalysator for samfundsengagement