For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

UngeAkademiet styrker mod og idérigdom

26.06.2024

Nyhed

Arbejdsmarked

KBH+ lancerer i samarbejde med Tuborgfondet et nyt initiativ, UngeAkademiet: Fra drømme til handling.

Indsatsområde

Arbejdsmarked

KBH+

Læs mere

UngeAkademiet samler unge i et kreativt og udviklende miljø, hvor de kan realisere deres ideer og blive en del af stærke fællesskaber. Her får de undervisning i projektledelse, deltager i kreative workshops og events og møder andre unge fra forskellige baggrunde. Med støtte fra Tuborgfondet vil UngeAkademiet styrke unges livsmestring og trivsel gennem en række aktiviteter fordelt på fire spor: Inspiration+, Fremtid+, Projektakademiet+ og Partner+.

Projektet bygger videre på de 10 års erfaringer, som KBH+ har med at involvere unge med forskellige baggrunde og styrke unges fremtidsmuligheder i job og uddannelse gennem projektskabelse med udgangspunkt i metoden ‘Udviklende Relationer’.

Direktør i Askovfonden, Stine Hamburger, udtaler:

”Vi er meget glade for at få muligheden for at forbinde vores eksisterende indsatser til et fælles UngeAkademi og sætte strøm til den etiske fordring, hvor møder kan være med til at forandre liv. Vi ved, hvor mange unge der mistrives og mangler faglige og sociale fællesskaber. Det vil vi gerne være med til at løfte ved at styrke de unges livsmestring.”

Vi ved, hvor mange unge der mistrives og mangler faglige og sociale fællesskaber. Det vil vi gerne være med til at løfte ved at styrke de unges livsmestring.

Stine HamburgerDirektør i Askovfonden

UngeAkademiet skaber nye positive relationer mellem unge, som kan styrke  mod og idérigdom.

Pernille Brems Programansvarlig for Arbejdsmarked i Tuborgfondet

Fra ungdomsliv til arbejdsliv

Tuborgfondet støtter unges vej fra ungdomsliv til arbejdsliv:

” UngeAkademiet giver unge nye kompetencer og praktisk erfaring gennem planlægning og afvikling af konkrete projekter. Samtidig skaber UngeAkademiet  nye positive relationer mellem unge, som kan styrke  mod og idérigdom. Vi glæder os til at følge unge i projektet,” siger Pernille Brems, programsvarlig for arbejdsmarked i Tuborgfondet.

UngeAkademiet vil skabe et unikt tværgående fællesskab, hvor unge kan møde og inspirere  hinanden, udvikle nye færdigheder og skabe en lysere fremtid for sig selv og deres lokalsamfund.

Vil du høre mere om UngeAkademiet så ræk endelig ud.

Er du interesseret i at være med på Projektakademi+ eller Fremtid+ vil der være rekruttering i foråret 2025. Hold øje med Askovfondens hjemmeside.

RELATEREDE NYHEDER

23.05.2024ArbejdsmarkedTrivsel på skemaet: Me&We udbredes til landets erhvervsskoler
27.02.2024Entreprenørskab”For unge der vil forandre verden”