For ansøgere
Ta´OrdetDrømmekoncerterDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Camp Ung Agenda: Folkemødets fedeste camp

Skal du opleve Folkemødet sammen med mere end 1000 andre unge? Med støtte fra Tuborgfondet kan du nu booke billig transport og teltplads på Camp Ung Agenda.

Hvis du køber en Ung Agenda pakkerejse til 495 kroner får du:

  • Færge og bus tur/retur København-Folkemødet
  • Teltplads på Camp ung Agenda med udsigt til Hammershus
  • Adgang til Folkemødet selvfølgelig
  • Samvær og fælleskab med 1000 andre unge

 

07.03.2022

Folkemødet: Book transport og teltplads nu

Demokrati

Folkemødet

Ung Agenda Camp

Nu gør vi Folkemødet yngre

Tuborgfondet

Sted

Bornholm

Book camp og transportArrow RightBook kun camp Arrow Right

Camp Ung Agenda

På Camp Ung Agenda er der plads til, at du, sammen med 1500 andre unge, kan slå telt op med udsigt til Hammershus. Færgerejsen og åbning af Camp Ung Agenda sker onsdag d. 15. juni – så du er helt klar til at springe ud i Folkemødet, når demokratifestivalens program begynder torsdag d. 16.

Onsdag gør vi os sammen klar til Folkemødet i fællesteltet. På Camp Ung Agenda vil der være rystesammen-events, demokratitalks og musikbanko med de seje folk fra Folkehuset Absalon. Det er valgfrit, om man vil deltage, men det er gratis, hvis du har billet til Camp Ung Agenda.

Er det første gang du skal på Folkemødet?

Så er Camp Ung Agenda det perfekte sted at overnatte. Du kommer til at bo i smukke, naturskønne omgivelser på Bornholm med udsigt til Hammershus. På campområdet vil der være aktiviteter og talks, der klæder dig på til Folkemødet. Der vil være en bar* og et område, hvor man kan hænge ud til sjove og festlige aftener.

Campen ligger en smuk gåtur på 30 minutter fra Folkemødets hovedscene.

Der kører også gratis shuttlebusser mellem Camp Ung Agenda og Folkemødet

*I baren sælges der kun alkohol til personer over 18 år. Ved indgangen får alle et armbånd, der viser, om man er over eller under 18 år. Baren sælger selvfølgelig også alkoholfri drikkevarer.

Rejsen

Udrejse til Bornholm er: onsdag den 15. juni.
Hjemrejse enten lørdag 18.6  sent /søndag 19.6 morgen.

Det er også muligt at tilkøbe tilslutningsbus mellem Aarhus/Odense og København.
Men vær opmærksom på, at de kun passer med afgangen fra København kl. 09.35 og afgangen fra Allinge kl. 6.15.
Hvis du selv klarer din transport kan du vælge kun at booke teltplads på Camp Ung Agenda for 200 kr.

 

Særlig færgeafgang for unge

Onsdag d. 15. Juni har vi indsat en særfærge, som kun sejler med unge.
For at komme med særfærgen fra Ystad skal du med bus fra København kl. 09.35. På den måde starter Folkemødet allerede om bord på færgen. Der vil være talks, events, musik – og op mod 700 unge ombord. Der er et begrænset antal pladser på denne afgang, så skynd dig at booke din billet. Hvis du vil med særfærgen skal du booke afgangen 09.35 fra København. Så kommer du med bussen til Ystad hvorfra særfærgen til Bornholm sejler.

Er du underviser?

Er du underviser, der rejser med en klasse/et hold, kan du købe samme pakkerejse, selvom du er over 30 år. Men kun hvis du rejser med en gruppe unge.

Om Ung Agenda

Tuborgfondet og Folkemødet har indgået et partnerskab og vil over fem år engagere 18.000 unge i Folkemødet. Vi starter op i 2022. Den fælles ambition er at sikre unges repræsentation og styrke unges stemme på Folkemødet. Vi kalder det Ung Agenda.

Tuborgfondet og Folkemødet vil engagere endnu flere unge i Folkemødet for at understøtte dialog på tværs af generationer. Det er ambitionen at sikre, at unges deltagelse bliver repræsentativ på Folkemødet. Kombinationen af en række forskellige indsatser skal inspirere til demokratisk engagement blandt unge og sikre, at unge selv kommer til orde på Folkemødet. Projektet skal bidrage til, at hver femte deltager på Folkemødet i 2026 vil være mellem 16-30 år.