For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Camp Ung Agenda: Folkemødets fedeste camp

Skal du opleve Folkemødet sammen med mere end 1000 andre unge? Du kan bo på  Camp Ung Agenda.

 

Dato

15-19.06.2022

Tidspunkt

Sted

Bornholm

Book kun camp Arrow Right

Camp Ung Agenda

På Camp Ung Agenda er der plads til, at du, sammen med 1000 andre unge, kan slå telt op med udsigt til Hammershus. Færgerejsen og åbning af Camp Ung Agenda sker onsdag d. 15. juni – så du er helt klar til at springe ud i Folkemødet, når demokratifestivalens program begynder torsdag d. 16. Du k an se programmet for campen her

Onsdag gør vi os sammen klar til Folkemødet i fællesteltet. På Camp Ung Agenda vil der være rystesammen-events, demokratitalks og musikbanko med de seje folk fra Folkehuset Absalon. Det er valgfrit, om man vil deltage, men det er gratis, hvis du har billet til Camp Ung Agenda.

Er det første gang du skal på Folkemødet?

Så er Camp Ung Agenda det perfekte sted at overnatte. Du kommer til at bo i smukke, naturskønne omgivelser på Bornholm med udsigt til Hammershus. På campområdet vil der være aktiviteter og talks, der klæder dig på til Folkemødet. Der vil være en bar* og et område, hvor man kan hænge ud til sjove og festlige aftener.

Campen ligger en smuk gåtur på 30 minutter fra Folkemødets hovedscene.

Der kører også gratis shuttlebusser mellem Camp Ung Agenda og Folkemødet

*I baren sælges der kun alkohol til personer over 18 år. Ved indgangen får alle et armbånd, der viser, om man er over eller under 18 år. Baren sælger selvfølgelig også alkoholfri drikkevarer.

Rejsen

Salget af pakkerejser er afsluttet, men hvis du selv klarer din transport kan booke teltplads på Camp Ung Agenda for 200 kr.

Om Ung Agenda

Tuborgfondet og Folkemødet har indgået et partnerskab og vil over fem år engagere 18.000 unge i Folkemødet. Vi starter op i 2022. Den fælles ambition er at sikre unges repræsentation og styrke unges stemme på Folkemødet. Vi kalder det Ung Agenda.

Tuborgfondet og Folkemødet vil engagere endnu flere unge i Folkemødet for at understøtte dialog på tværs af generationer. Det er ambitionen at sikre, at unges deltagelse bliver repræsentativ på Folkemødet. Kombinationen af en række forskellige indsatser skal inspirere til demokratisk engagement blandt unge og sikre, at unge selv kommer til orde på Folkemødet. Projektet skal bidrage til, at hver femte deltager på Folkemødet i 2026 vil være mellem 16-30 år.