For ansøgere
Ta´OrdetDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Invitation: kom med til Ungestyret live

Vil du være publikum til Tuborgfondets Podcast Ungestyret – Live? Tilmeld dig nedenfor.

Dato

13.10.2021

Tidspunkt

19:00

Sted

Magstræde 14, København, Danmark

TilmeldingArrow Right

Mange unge træder ind på arbejdsmarkedet med en ambition om at skabe både økonomisk og grøn bæredygtighed. – Og den grønne omstilling kræver innovative løsninger, hvor unge iværksættere vil blive nogle af de fremtrædende aktører, fordi de bringer både nye idéer og viden ind, men også fordi klimakrisen er det, som mange unge er allermest optaget af at løse.

Vær med når værterne Mathias Findalen og Silas Harrebye taler med to unge klimaiværksættere om, hvordan de bruger iværksætteri til at skabe både forandring og forretning. Vi skal også høre, hvordan Corona-krisen har påvirket både dem og deres virksomhed. Og vi får også besøg af en klimaaktivist, der kæmper for at skabe politiske forandringer.

Gæster:

Sina P. Soltani, 22 år og co-founder af ARIS Robotics. Sina og co. udvikler en AI-drevet robot, der kan hjælpe os med at sortere affald.

Jannike Borg, 30 år, co-founder af ACERA. Sammen med sin far har Jannike startet ACERA som er en Property Technology virksomhed baseret på et Bæredygtigt byggekoncept til det danske Typehus-marked, baseret på en Born-Sustainable Forretningsmodel. Fundamentet for idéen baserer sig på frustrationer over en uambitiøs, siloorienteret og rigid byggebranche, der på ingen måde med nuværende kendte løsninger kan imødekomme regeringens 70 % CO2 reduktionsmål i 2030.

Freja Mikkelsen, 15 år klimaaktivist i Fridays for Future holder tale.

Hvad kan du forvente?

Sammen med andre unge bliver du publikum til en live optagelse af et afsnit til til podcasten Ungestyret. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Du møder andre unge, der handler på klimakrisen.

DJ Emma Schack sætter lyd og beats til aftenen.

Tuborgfondet servererer snacks og drikkevarer.

Hvor & hvornår?

Huset i Magstræde, Xenon Bar
Magstræde 14, København K
13. oktober, klokken 19-21

Dørene åbner klokken 19 – kom i god tid.

Bemærk!

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne. Tilmeldningen er bindende. Bliver du forhindret, så skynd dig at melde afbud, så vi kan give din plads til en anden – og vi ikke ender med al for meget snack-spild ?

Der vil blive optaget lyd og taget billeder ved arrangementet, som efterfølgende vil blive brugt på Tuborgfondets hjemmeside og kanaler på sociale medier.