For ansøgere
Ta´OrdetDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Unge engagerer unge

Hvordan skaber man engagement hos unge? Hvordan kan unge engagere andre? Hvordan uddanner man unge til at skabe selvsamme engagement? Det spørger Spejderne sig selv om i et nyt projekt, udviklet i samarbejde med Ungdomsbureauet og Tuborgfondet.

Indsatsområde Illustration
IndsatsområdeEntreprenørskab – rum for grønne idéer
OrganisationSpejderne
År2018
RegionArsenalvej, 1436 København, Danmark
998.390MODTAGET BELØB — DKK

Det nye initiativ skal inspirere unge til at mobilisere jævnaldrende i at skabe positive forandringer lokalt med inspiration fra FN’s Verdensmål. Der er tale om et 1-årigt udviklingsprojekt, hvor Spejderne sammen med unge skal udforske, hvad der skaber engagement, for at udvikle et uddannelsesprogram, der skal være klar, når Ungdomsøen åbner i efteråret 2019. Projektet skabes i partnerskab med Tuborgfondet og Ungdomsbureauet. Lige nu fokuserer Spejderne på at blive klogere på ønsker og behov blandt de unge, så de kan skræddersy programmet og bidrage til at skabe positive forandringer.

Læs mere om projektet, som har fået navnet _SKAB

Vil du høre mere?
Projektet opdateres løbende her på siden.
Vil du høre mere, kan du også kontakte Eva Schultz Hansen på eva.hansen@spejderne.dk og på Ungdomsøens Facebook, hvor der løbende kommer opdateringer om projektet samt måder at involvere sig i det på.

ArrowSpejdernes Lejr 2017