For ansøgere
Ta´OrdetDrømmekoncerterDrømmepuljenProjektstøtteKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

Programansvarlig til Tuborgfondet

OBS fristen for at søge var d 21.1-2022, og vi har lukket for nye ansøgninger. Til en ny fast stilling søger vi en erfaren og nysgerrig programansvarlig, der vil være med til at implementere Tuborgfondets strategi og understøtte fondets mange forskellige projekter med unge som målgruppe.

07.01.2022

Programansvarlig til Tuborgfondet

jobmuligheder

Jobopslag

Programansvarlig i Tuborgfondet

Sted

Tuborgfondet, Ny Kongensgade 20, København V.

Tuborgfondet arbejder for, at unge i fællesskab kan gøre en forskel og finde nye løsninger og sammen skabe en håbefuld og bæredygtig fremtid. Vi uddeler penge til organisationer og ungefællesskaber til gavn for samfundet.

Tuborgfondet styrker unges muligheder og handlekraft gennem fire indsatsområder:
Arbejdsmarked – fra ungdomsliv til arbejdsliv
Entreprenørskab – rum for grønne idéer
Demokrati – næste generations stemme og deltagelse
Kreative Erhverv – vækstlag i rytmisk musik

De seneste år har fondet uddelt ca. 60 mio. kr. om året, og vi forventer, at uddele flere midler i de kommende år. Derfor søger vi nu endnu en programansvarlig til sekretariatet.

Tuborgfondet sætter unge i centrum og tager udgangspunkt i deres behov, ønsker og drømme. Vi samarbejder med unge og organisationer, der har unge som målgruppe, og vi er nys-gerrige på nye måder at skabe forandring. Vi støtter små og store projekter i hele landet og lægger vægt på at være en åben og synlig fond i øjenhøjde med omverden og vores samarbejdspartnere.

Den daglige drift af Tuborgfondet varetages af et mindre sekretariat på i alt ni ansatte.

Dine opgaver og ansvarsområde
Den programansvarlige skal primært udvikle og drive vores indsatsområder omkring Arbejdsmarked og Demokrati i tæt samarbejde med fondets to andre programansvarlige og fondets sekretariatschef samt det øvrige sekretariat. Men vi kan i nogen omfang tilpasse stillingens indhold til netop din faglige ekspertise. Som programansvarlig får du et stort fagligt ansvar.

Dine opgaver bliver:
• at behandle projektidéer og ansøgninger, samt vejlede ansøgere frem til beslutning i Tuborgfondets bestyrelse
• løbende opfølgning og vejledning på status, økonomi, evaluering mv. med portefølje af projekter
• at have ansvar for effektivt at lede Tuborgfondets portefølje af aktiviteter på program-området og bidrage til at udvikle nye initiativer, partnerskaber og puljer.
• at samarbejde tæt med sekretariatet om at implementere fondets strategi
• at opbygge og vedligeholde netværk, samarbejder og partnerskaber på tværs af pro-gramområdet, så ny viden spredes, og effektive indsatser gennemføres til gavn for så mange unge som muligt
• administrative opgaver som fx at besvare e-mails og telefon.

Dine faglige kompetencer og erfaringer
Fondets virke og portefølje favner mange forskellige områder og samarbejder. Derfor søger vi en programansvarlig med en generalist-profil.

Vi forventer, at du har:
• en akademisk baggrund
• 5-10 års dokumenteret erfaring som projektleder og/eller programledelse.
• betydeligt indblik og netværk i civilsamfundet, særligt inden for nogle af disse
områder: demokrati, medborgerskab, arbejdsmarked og uddannelse

Samtidig er du god til at arbejde selvstændigt, men også til at samarbejde. Du er systematisk, ansvarlig og rigtig god til at lede et projekt – strategisk og praktisk. Du er velformuleret i skrift og en god kommunikatør, som kan tale med mange forskellige mennesker.

Det er en stor fordel, hvis du derudover har erfaring med:
• opfølgning og evaluering af projekter
• arbejdet i en erhvervsdrivende eller uddelende fond
• samarbejdet med fonde, virksomheder og offentlige institutioner
• udvikling af nytænkende løsninger på vigtige samfundsproblemer
• foreningsarbejde, gerne i en frivillig forening, da mange af vores samarbejdspartnere er mindre, lokale organisationer og foreninger

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi håber, at du kan starte d. 1. marts 2021. Stillingen er på fuldtid. Løn- og ansættelsesvilkår fastlægges efter forhandling.

Ansøgningsprocedure og -frist
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest d. 21. januar 2022. Vi forventer at holde 1. samtaler og 2. samtaler i uge 4. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sekretariatschef Peter Giacomello på pg@tuborgfondet.dk

Behandling af dine personoplysninger
For at kunne vurdere og behandle din ansøgning og CV har vi brug for at behandle dine personoplysninger. Læs mere om vores databeskyttelsespolitik.